Ismerd meg

bölcsinket

most!

Ilyenek

vagyunk Mi a Blue Elephantsban

Hisszük, hogy minden gyermeknek jár az egyenlő bánásmód. Hiszünk a sokszínűségben, a fejlesztésben, nem támogatjuk a kirekesztést. 

Minden gyermek megérdemli a lehetőséget a biztos hátteret!

Épp ezért aktív tagjai vagyunk a jelzőrendszernek, szülőknek visszajelezéseket adunk gyermekük fejlődéséről. Kitartóan jelezzük, ha külön fejlesztésre van szükség.

Támogatjuk a családokat

Tudjuk, hogy mindenkinek a saját gyermeke a legfontosabb, legtökéletesebb, azonban be kell látnunk, hogy sok esetben ez akadályokat gördít a szülők elé. Nézzétek el kérlek nekünk, de mi jelezni fogjuk ha fejlődési elmaradást látunk.
Ismerkedés

Szakképzett nevelők

Kolléganőink a családi bölcsődei alap elvárt végzettségeken és továbbképzéseken kívül folyamatosan továbbképzéseken vesznek részt. Ez lehet akár az alapképzéshez, akár egy magasabb szintű ( pl.: terapeuta ) képzés is. Szerencsére kapcsolati hálónkban gyakran élhetünk az egyeztetések/helyzetelemzések lehetőségével.
Jelentkezés

Sok éves tapasztalat

2016 óta a jelenlegi csapattal dolgozunk, Kolléganőink több mint 35 gyermek ellátásában vettek részt csak a Blue Elephantsban, nem számolva a különórákat vagy a gyermekfelügyeleteket. Érkezett hozzánk gyermek például USA-ból, Brazíliából, Iránból, Angliából és természetesen itthonról is, majd költöztek tovább Németországba vagy épp Hollandiába. Segítettünk SNI-s gyermeket, részt vettünk napi fejlesztő programokba. Jelenleg SNI-s vagy SNI gyanús gyermeket nem tudunk fogadni, meghatározott létszámunk foglalt.
Kérdésem van

Tudjuk, hogy nem olcsó...

…. azonban mi tényleg nem nyerészkedünk. Itt a gyermekekkel legalább 2 nevelő foglalkozik szolgáltatásonként. Napirendünkben fontos szerepet kap a levegőn való játék, a mozgás és finommotorika fejlesztés valamint a szabad kötetlen játék is. Étkezést gyermekétkeztetéssel foglalkozó cég biztosítja a lehető legváltozatosabb módon ( biztosítva akár az ételallergiás speciális menüt is ). 

Ami nálunk biztosan nincs

pic-30