Is there any place now in the nursery?

Következő tanévre van szabad státuszunk, azonban csak a jelenlegi helyzetet tudjuk most megerősíteni.

How many children

2 csoporttal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy 7-7 gyermek ellátására van lehetőség ( nálunk ez a saját döntésünk miatt 12 gyermek, nem használjuk ki a kapacitást ). Csoportokat nem választjuk szét, azonban 2 külön teremben zajlik a foglalkozás és a játék, így folyamatosan megosztódnak. Ebben az életkorban nem lehet szigorúan vett kötött foglalkozásokat tartani, lehetőségeket ajánlunk fel a gyermekeknek.

HÁNY FŐ VAN A GYEREKEKKEL ÉS MILYEN VÉGZETTSÉGGEL RENDELKEZNEK?

Csoportonként 2-2 fő gyermeknevelő foglalkozik a kicsikkel. Szakképzettségüket tekintve: kisgyermeknevelő, gyógypedagógus asszisztens – óvópedagógus és családi napközi vezető.

VAN ESETLEG SAJÁT UDVAR VAGY JÁTSZÓTÉRRE MENNEK A GYEREKEK?

Sajnos a XI. kerület ezen részén nagyon kevés olyan ház van, ami saját kerttel rendelkezik, ez vonatkozik ránk is. Bölcsődétől rövid sétára 3 játszótér is található, ezeket látogatjuk. Minden nap 11-11:45-ig szabadtéri játék van a napirendünkben.

Why choose us?

Kisfiúnk 1 évet járt a Blue Elephantsba. Már a kezdetekben nagyon szimpatikus volt, hogy a beszoktatás a mi igényeinkhez volt igazítva. Rengeteget fejlődött ezalatt az 1 év alatt (evészavarok leküzdése, szobatisztaság). Nagyon kreatív programokat és foglalkozásokat szerveztek. A gyerekekkel nagyon türelmesek és figyelnek az egyéni igényekre. Mindig megfelelő tájékoztatást kaptunk mindenről. Bátran ajánljuk mindenkinek.

MI A BEIRATKOZÁS, SZERZŐDÉSKÖTÉS MENETE?

Szerződéskötés és beiratkozás: minden esetben azt szoktuk kérni, hogy személyesen nézze meg az érdeklődő az intézményt. Lehetőleg legalább 3 bölcsit keressen fel, nézze és tapasztalja meg, hogy melyik a legmegfelelőbb a gyermeknek és a családnak. Ezt követően megszületik a döntés, kiküldünk egy adatlapot, ebből készül a szerződés, melyet aláírásra visszaküldünk. Szerződés határozott időre szól szeptembertől vagy év közben a szolgáltatás igénybevételi dátumától augusztus 31-ig. Ezt követően kiküldjük a regisztrációs díj ( fél havi térítési díjnak megfelelő összeg – vissza nem térítendő – tartalmazza: fogkefe, fogkrém, lepedő, ágynemű – ezek mosása és cseréje ) és a 2 havi kaució ( 2 havi ellátási díjnak megfelelő összeg, mely a határozott idejű szerződés lejártát megelőző 2 hónapra kerül jóváírásra – ez július és augusztus ) számláját valamint a beszoktatási tervet. Leegyeztetjük a beszoktatás kezdetének első napját és várjuk a gyermeket!

MILYEN ELLÁTÁSTÍPUSOK VANNAK ÉS MENNYIBE KERÜL?

Ellátási díj tartalmazza: ellátást, étkezést ( napi 3 v 4 ), heti 2x angol foglalkozást, heti 1x angol nyelvű tornát, ezen kívül természetesen magyar nyelven foglalkozásokat, tornát, életkornak megfelelő fejlesztéseket.