Bemutatkozunk

Móricz Zsigmond körtértől 5 percre, egy kicsi, csendes utcában van a ház, amelynek második emeletén található a Blue Elephants. Két nagy, világos és barátságos játszószobában várjuk a gyerekeket reggel 7:30tól délután 16:30ig.

A napközinket 18 hónapos kortól 5 éves korig lehet igénybe venni, ezen életkoron kívül a felvétel egyedi elbírálás alapján történik.

A belső tereket az egyszerűség, célszerűség jellemzi. Pasztell falak, barátságos díszítés, világos, napos szobák a természetes fény befogadására alkalmas nagy üvegfelületek. Az öltöző helyiségben található a hirdető tábla a szülők részére, ahol nyomon lehet követni az aktuális hét témáját, az emlékeztetőket és a friss híreket.

A szemben lévő elkerített játszótérre gond nélkül eljuthatunk, mivel csak az egyirányú utcán kell átkelni. A meleg napokon sem kell izgulnunk, mivel a játszótér kellemes fák árnyékában fekszik és a sok zöld terület bőven ad helyet szaladgálásra, labdázásra vagy akár piknikezésre. 

Úgy képzeljétek el a mi kis intézményünket, mint egy nagy kétnyelvű család, ahol egyik szülő magyarul beszél, a másik pedig angolul. A kisgyerekek észrevétlenül sajátítják el az angol nyelvet, ugyanúgy, mint az anyanyelvüket. Teljesen természetessé válik mindkét nyelv rendszeres használata. A gyerekek nagyon gyorsan megszokják, hogy kihez milyen nyelven beszéljenek. Minden nap játszunk, mondókázunk, énekelünk, alkotunk, mesét olvasunk, bábozunk, a játszótéren ugrálunk, hintázunk vagy csúszdázunk, és persze pihenünk.

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan telnek a napjaink kövess minket a Facebook-on!

A felvétel folyamatos, előzetes regisztrációra a weboldalon keresztül van lehetőség, ezt követi egy személyes megbeszélés a helyszínen. Szerződéskötést egyszeri regisztrációs díj ellenében lehet megtenni.

...ahol nem érünk rá unatkozni, nálunk a játék és a fejlesztés kéz a kézben halad

Intézményünk jelenleg 1 csoportal működik ( 7 fő ) napközbeni gyermekfelügyelet engedéllyel. Március hónaptól indítjuk újabb csoportunkat bölcsődei engedéllyel.

Mit is jelent a Napközbeni Gyermekfelügyelet:

Családi napközi szolgáltatás kivezetésre került 2017. január 1-jétől.

2017. január 1-jétől a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. Törvény módosítása értelmében egységes szabályozás lép életbe a gyermekek napközbeni ellátására vonatkozóan.

A gyermekek napközbeni ellátásának formái:

  1. bölcsődei ellátás
  2. napközbeni gyermekfelügyelet
  3. alternatív napközbeni ellátás keretében biztosítható.

Napközbeni gyermekfelügyeletünk keretében 20 hetes kort betöltött de 14. életévét még be nem töltött gyermekek ellátására rendelkezik engedéllyel.

Napközbeni gyermekfelügyeletünk keretében óvodaköteles kor felett ( adott évben betöltött 3. életév augusztus 31. elött ) azon gyermekeket tudjuk fogadni, akik fel vannak mentve a kötelező óvodai nevelésben való részvétel alól.