Blue Elephants egy 7 fős családi bölcsődét és egy 7 fős napközbeni gyermekfelügyeletet üzemeltet, melyeket 18 hónapos kortól 4 éves korig lehet igénybe venni, ezen életkoron kívül a felvétel egyedi elbírálás alapján történik.

A belső tereket az egyszerűség, célszerűség jellemzi. Pasztell falak, barátságos díszítés, világos, napos szobák a természetes fény befogadására alkalmas nagy üvegfelületek. Az öltöző helyiségben található a hirdető tábla a szülők részére, ahol nyomon lehet követni az aktuális hét témáját, az emlékeztetőket és a friss híreket.

Úgy képzeljétek el a mi kis intézményünket, mint egy nagy család. Minden nap játszunk, mondókázunk, énekelünk, alkotunk, mesét olvasunk, bábozunk, a játszótéren ugrálunk, hintázunk vagy csúszdázunk, és persze pihenünk.

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan telnek a napjaink kövess minket a Facebook-on!

A felvétel folyamatos, előzetes regisztrációra a weboldalon keresztül van lehetőség, ezt követi egy személyes megbeszélés a helyszínen. Szerződéskötést egyszeri regisztrációs díj és 2 havi kaució befizetésének ellenében lehet megtenni.

Mit is jelent a Családi bölcsőde és Napközbeni Gyermekfelügyelet:

Családi napközi szolgáltatás kivezetésre került 2017. január 1-jétől.

2017. január 1-jétől a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. Törvény módosítása értelmében egységes szabályozás lép életbe a gyermekek napközbeni ellátására vonatkozóan.

A gyermekek napközbeni ellátásának formái:

bölcsődei ellátás

  1. napközbeni gyermekfelügyelet
  2. alternatív napközbeni ellátás keretében biztosítható.

Napközbeni gyermekfelügyeletünk keretében 20 hetes kort betöltött de 14. életévét még be nem töltött gyermekek ellátására rendelkezik engedéllyel.

Napközbeni gyermekfelügyeletünk keretében óvodaköteles kor felett ( adott évben betöltött 3. életév augusztus 31. elött ) azon gyermekeket tudjuk fogadni, akik fel vannak mentve a kötelező óvodai nevelésben való részvétel alól.