+36 20 776 11 13 contact@blue-elephants.hu

OkoSuli

[vc_row][vc_column][vc_column_text]5-6-7 éves, nagycsoportos gyermekeket neveltek?

2018 őszén kezdődik gyermeketek számára az iskola, Ti mégis úgy érzitek, hogy a tankötelezettség ellenére még nem jött el az iskolapadba ülés ideje?

Szeretnénk megnyugtatni Benneteket, hogy sok szülő érzi úgy, az ő gyermeke még nem érett az iskolára, mert még túl virgonc, szétszórt, csapodár, esetleg a finom-vagy nagymozgása, szókincse még elégtelen az iskola követelményeihez képest.

Bizony a könnyed és játékos óvodai évek után az iskola nagy terhet rak(hat) a szülőkre és gyermekekre egyaránt. A vidám és önfeledt játékot a házi feladat írás, az egész napos padban ülés, a rengeteg egyoldalú ismeret váltja fel.

Hogyan tudunk segíteni a gyermeknek abban, hogy könnyedebben vegye ezeket a lépcsőfokokat?

Itt szeretnénk figyelmetekbe ajánlani 2017. november 9-én induló OkoSuli , 9 hónapos iskola-előkészítő programsorozatunkat, melynek lényege, hogy fokozatosan, lépcsőfokról lépcsőfokra haladva meghozza a gyermek kedvét az iskolához, felkészíti őt az ott rá váró helyzetekre, feladatokra, szituációkra.
A programot szakképzett, gyakorlattal rendelkező, fiatal óvodapedagógus tartja. A program végig izgalmas, mozgalmas és kreatív marad.
A programsorozat heti egy alkalommal, csütörtöki napokon várja a gyermekeket. Maximum 6 fős, zárt csoportokban dolgozunk, melyre október 23-ig fogadunk el jelentkezést!

A program felépítése:
90%-ban játékba integrált + 10% feladatmegoldás, ellenőrzés + otthoni játékos házi feladat

A bővebb programról egy előzetes Szülői értekezleten szeretnénk tájékoztatni Titeket, melynek időpontja: 2017.10.19. csütörtök 17 óra

Ha a Szülői értekezleten programunk elnyerte tetszéseteket és úgy érzitek ez a Nektek való, akkor csatlakozhattok kötetlen játszódélutánunkhoz.
Az előkészítőbe járást egy anamnézis előzi meg, ami azt jelenti, hogy óvodapedagógus szemmel megfigyeljük a gyerekeket, beszélünk Veletek szülőkkel a továbbiakról. Ez az anamnézis teljesen INGYENES és a kötetlen játszódélután keretein belül történik. Tehát nem feszélyezzük a gyermeket mindenféle tesztekkel, felmérésekkel stb.
Ennek időpontja: 2017.10.26. csütörtök 17:00

Mind a szülői értekezletre, mind a játszódélutánra előzetes bejelentkezést várunk itt:contact@blue-elephants.hu

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]