WIR SPIELEN DEUTSCH

MILYEN MÓDSZERREL DOLGOZUNK?

A német nyelvet hagyományos értelemben nem tanítom, csak átadom. Projekt rendszerben barkácsolunk, alkotunk, beszélgetünk különböző témákról, ehhez kapcsolódó dalokat énekelünk, mondókázunk, minél több oldalról támogatva egy új nyelv beépülését gyermekeink életébe. Az élmény által így a gyermekekben észrevétlenül rögződnek a mondókák, a mozgás által a szavak, és nyelvtani fordulatok – csak úgy, mint amikor a kisgyermek tanulja anyanyelvét.

Korosztály: 1,5-3,5 év közötti gyermekek ( foglalkozáson a szülő is jelen van ) Egy csoportban 4-6 gyermekkel dolgozunk.

Havonta 4 alkalom, betegség esetén 1 alkalom a következő hónapban pótolható.

Bemutató foglalkozás: Szeptember 30. hétfő 9:30-10:15

Első foglalkozás: október 7. hétfő 9:30-10:15

Napjainkban egyre több szülő ismeri fel a kétnyelvűség előnyét. Ez pedig nem csak abból áll, hogy a gyermek fáradtság nélkül, játszva tanul meg egy idegen nyelvet, bár tényleg ez a legnagyobb előnye. Több kutatás bizonyította, hogy a kétnyelvű gyermekeknek strukturáltabb a gondolkodásmódjuk, jobb a problémamegoldó képességük. A jövőre nézve pedig elmondható, hogy egy idegen nyelv ismerete után sokkal könnyebben tanulja meg a második, harmadik idegen nyelvet.

ÁRAK:

 

Today Upcoming Events

No upcoming events for today

15 Next Events

No upcoming events for today

Kategóriák