LCF BABY CLUB

ZENÉS BABA-MAMA ANGOL FOGLALKOZÁSOK 6 -24 HÓNAPOS KORIG

Nyelvtanulás már baba korban? Igen!

A Baby Club az LCF Clubs angol zenés klubja a legkisebbeknek, ahol Jazz Maci sokat játszik, dalol és mondókázik a piciknek. A 30 perces foglalkozásokat délelőttönként tartjuk 6-8 szülő és baba részvételével.

Az anyukák is aktív részesei a klubnak, hiszen a Baby Clubba járó kisebb babák sokszor nem tudnak még beszélni és járni sem, így az idő nagyobb részében anyukájuk karjaiban ismerkednek az angol nyelv hangzásaival.

Hogyan tanulnak a babák angolul, ha még magyarul sem tudnak beszélni?

A kicsi gyerekek még nem tanulják az angol nyelvet, hanem az anyanyelvükhöz nagyon hasonló, természetes módon sajátítják el azt.

A foglalkozásokon is játszunk, mondókázunk, énekelünk a babákkal, ahogyan ezt az anyukájukkal már születésüktől fogva otthon is teszik, a különbség mindössze annyi, hogy itt angolul és nem magyarul, mint otthon.

A legtöbb baba számára ez az első közösségi élmény, így a tanfolyamra járó anyukák abban is sok segítséget kaphatnak, hogy otthon milyen eszközökkel, hogyan tudják elősegíteni gyermekük fejlődését. A mamák számára nem szükséges az angol nyelvtudás, a foglalkozásokon ők is nagyon sokat megtanulnak angolul, így a közös angol játékot otthon is folytathatják a tanfolyam dalait tartalmazó CD segítségével.

Today Upcoming Events

No upcoming events for today

15 Next Events

No upcoming events for today

Archívum
Kategóriák