LCF Jazz Mataz

Mozgásos, zenés angol foglalkozások piciknek és szüleiknek 18 hó – 3 éves korig

Jazz Mataz az LCF Clubs angol mozgásos klubja a modern kutatásokat figyelembe véve, és a több mint 20 éves gyermeknyelvoktatás terén szerzett tapasztalatainkat ötvözve, kifejezetten a legkisebb gyerekek számára készült.

A foglalkozásokon a kicsik játékosan ismerkednek meg az angol nyelvvel, Jazz Maci sokat játszik és énekel a kicsikkel.

Mivel a korai időszak kifejezetten fontos a gyerekek fejlődése szempontjából, az angol nyelvvel való ismerkedés mellett ennek a Jazz Mataznak még számos előnye van: az élményszerű játékok és dalok fejlesztik a gyerekek ritmusérzékét, mozgáskoordinációját, hallását, a szülővel együtt töltött minőségi idő pedig erősíti a kötődést, segíti a társas beilleszkedést és növeli a kicsik önbizalmát!

30-45 perces foglalkozásokon a gyerekek valamelyik szülő vagy nagyszülő aktív részvételével és társaságában vesznek részt.

Természetesen a vidám „nyelvtanulás” otthon is folytatható a klubban elsajátított játékokkal, mondókákkal, valamint a Jazz Mataz dalaiból készült CD hallgatásával és az EnglishZone online játéktárunk legkisebbeknek szóló szekciójának nézegetésével! A klubfoglalkozásokon való részvételhez nem szükséges angol nyelvtudás, sőt, a szülők is nagyon sok mindent megtanulnak angolul.

A Jazz Mataz 1 elvégzése után, az angol nyelvvel történő ismerkedés a Jazz Mataz 2-vel vagy az LCF Green Course-al folytatható.

Havidíj
6.000 Ft / hó
Havi átlag 4 alkalom
Regisztrációs díj: egyszeri 6.000 Ft, mely tanév végén ( júniusban ) az utolsó havi díjból jóváírásra kerül
 
Féléves díj
28.000 Ft
Havi átlag 4 alkalom
Szeptembertől – január végéig
Regisztrációs díj: egyszeri 6.000 Ft, mely tanév végén ( júniusban ) az utolsó havi díjból jóváírásra kerül
Today Upcoming Events

No upcoming events for today

15 Next Events

No upcoming events for today

Kategóriák