+36 20 445 22 44 contact@blue-elephants.hu

LCF Green Course – Játékos angol óvodásoknak 3 – 6 éves korig

Az óvodások Kids Club tanfolyama három részből áll és mindháromhoz külön tananyag tartozik. Az első bevezető kurzus az LCF Green Course, ahol a gyerekek William Csigával is megismerkednek, aki egészen az alsó tagozat végéig velük marad és segíti őket az angol nyelv elsajátításában.

Hogyan tanulnak a gyerekek a Kids Club ovis tanfolyamokon?

A 3-6 éves kicsik játszi könnyedséggel sajátítják el az angol nyelvet, hiszen még agyuk idegpályái épp kialakulóban vannak, így rendkívül rugalmasak, befogadóak és tanulékonyak.

Az életkori sajátosságaikhoz, érzelmi világukhoz, és teherbírásukhoz igazított Kids Club angol program anyanyelvi módszerekkel segíti a nyelv mélyülését.

  • Dalokon, mondókákon át, sok-sok képpel, mozgással és valós szituációkkal tanulják az angolt. Szinte észre sem veszik, hogy tanulnak, miközben a nyelv szavai, kiejtése tökéletesen rögzül.
  • A gyerekek már kicsi korban is képesek megkülönböztetni a nyelveket egymástól, így a szülőknek az az aggodalma, hogy csemetéjük majd keveri azokat, teljesen alaptalan.

A gyerekek általában heti egy alkalommal, egy 45 perces foglalkozáson vesznek részt, amelynek helyszíne lehet a saját óvodájuk, a helyi Kids Club Nyelviskola vagy egy művelődési ház, könyvtár is.

Az óvodában a Green Course a gyerekek életkorától és tudás szintjétől függően az Orange vagy a Red course-al folytatható.